Jednostavno se prepusti :)

Hajde večeras učinite nešto za sebe. Dopustite sebi večeras ono što inače ne biste. Neka ovo bude noć kada je sve dozvoljeno. Vi koji ste večeras izašli,dopustite sebi da popijete poneku čašicu više. Zaboravite na sav ponos i pozovite broj koji uvek vešto preskačete u imeniku. Pustite vašu pesmu i ne razmišljajte. Priđite toj devojci koju gledate celo veče. Od jednog upoznavanja ne može ništa loše da Vam se desi,zar ne? Ti devojko,zaboravi na svađe od prethodnog dana i zagrli svog čoveka kao da ga grliš prvi put. Kažem prvi put jer ne volim poređenje 'kao da ti je poslednji put',previše je nekako zvanično,previše tuge nosi u sebi. Setite se kako je bilo kad ste grlili prvi put. Baš o tome Vam pričam. Haajde da večeras zaboravite na one uobičajene misli pred spavanje. Na primer,pustite onu pesmu sa plej-liste koju uvek vešto preskačete,ali je nikada ne obrišete. Ili uzmite onu knjigu koju baš nikada niste uspeli da pročitate i pravite se da je čitate,dok u stvari samo budete povlačili one reči koje Vam se dopadaju. Ili Vam se dopada raspred slova u tim rečima.
Napišite nešto. Prvo što Vam padne na pamet. Samo pišite reči onim redom kako pomislite na neku od njih. Pa pokušajte da sastavite rečenicu od istih. Nasmejte se kad vidite koliko glupo zvuči zapravo,a onda razmislite i o dubljem značenju tih reči. Što li Vam se baš one vrzmaju po glavi?
Evo probaću i ja.
Pegla,nedostajanje,daljinski,rođendan,roman,snaga...
Imaju li ove reči ikakve veze?
Pegla verovatno jer sam svesna koliko sam lenja i koliko bi krajnje vreme bilo da uradim nešto u ovoj kući.
Nedostajanje jer je samo došla ta reč,ne znam (Dok u stvari znam). Daljinski jer mi to uvek pada na pamet kada pišem,jer često kažem jednoj osobi da mislim da bismo mogle satima da razglabamo o apsolutno svakoj stvari,i uvek za primer dajemo daljinski. Ne pitajte,ne znam zašto.
Rođendan,jer će uskoro i moj i jer ne mogu da ga dočekam,već počinjem da ga planiram. Roman jer mi je Tamara upravo poslala poruku koja bi se tako mogla okarakterisati. Snaga.. Hm.. Pa verovatno bih trenutno sebe mogla da okarakterišem kao psihički dosta jaku osobu..
Koje su Vaše reči?
Igrajte se,ljudi. Nemojte biti 'nadžaci'. Dozvolite sebi večeras sve. Svako veče i svaki dan i svako jutro mogu da budu za pamćenje,ukoliko im dozvolite to.
Postoji neka stvar oko koje se dvoumite? Jednostavno prelomite i odlučite. Bez razmišljanja,samo uradite po osećaju. 'Ali to nije pametno..';a šta jeste pametno u ovo ludo doba? Stvarajte uspomene,svesno grešite,nemojte da strahujete!
Večeras budite ono što ste oduvek želeli!
A ko zna,ako Vam se svidi,budite to isto i ujutru kada ustanete,i nakon treće kafe,i dok budete šetali gradom posle podne i ponovo uveče.
Nemate šta da izgubite ukoliko igrate kako Vam srce svira. Živa istina. Laku noć! :)


Коментари

Популарни постови